Foto Film Victor | Beelden met zorg gemaakt

Filmprojecten

Ik maak heel diverse video´s voor een breed scala aan klanten. Hier de meest voorkomende genre´s aan video´s op een rijtje. Alle projecten starten met een gesprek waarbij we het doel en de doelgroep duidelijk definiëren en een passend plan van aanpak maken.

Korte documentaire

Korte documentaires zijn een uitgelezen manier om verhalen te vertellen over mensen in de zorgsector en de uitdagingen waarmee zij worden geconfronteerd. Dit genre is erg persoonlijk en intiem, waardoor kijkers zich kunnen inleven in de verhalen.

Dit kan bijvoorbeeld gaan over een patiënt die een bijzondere behandeling ondergaat, een zorgprofessional die zich inzet voor zijn patiënten of een groep vrijwilligers die zich inzet voor een bepaald doel in de zorg.

Werken bij

Met een vacaturevideo kun je opvallen met de vacature door toekomstige collega´s aan te spreken en mee te laten lopen op de werkvloer. Het ingrediënt dat niet mag ontbreken in de marketingmix om te laten zien hoe het is om bij jullie te werken.

Evenementregistratie

Laat mensen die niet konden komen je evenement terugkijken, of gebruik de registratie als promotiemateriaal voor een komende editie.

De registratie kan heel simpel vanaf 1 camera op statief en 1 microfoon, tot een hele videoproductie met 4 bemande camera´s, extra belichting, microfoons en live montage zodat je de registratie gelijk online kan zetten na het evenement.

Testimonial

Met een testimonial video laat je jouw klanten vertellen waarom anderen jouw klant moeten worden. Met een voorbeeld van bereikte resultaten en een positief verhaal over de samenwerking laat je jezelf van je beste kant zien.

Vlog

Een vlog heeft een lossere houding ten opzichte van de kijker en de sprekers spreken de kijkers recht in de camera aan. Vlogs worden gebruikt om vanuit het management of directie het personeel up-to-date te houden in bijvoorbeeld een maandelijkse vlog. Of zoals hiernaast om toekomstige scholieren op een laagdrempelige manier aan te spreken en te laten zien wat ze te wachten staat op de middelbare school.

Webinar

Laat je publiek meekijken en meedoen vanuit huis. Vanuit een webinar studio bij jou op locatie werken we met 1 of meer camera´s, microfoons, videobelichting en schakelapparatuur. Ook inhoudelijk denk ik mee hoe de interactie geïntegreerd kan worden en met de technische uitvoering.

call

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Neem contact op voor een offerte op maat.