Foto Film Victor | Beelden met zorg gemaakt

Foto Film Victor | beelden met zorg gemaakt

Ik ben Victor Schutijser uit Driebergen en beeld is mijn taal. Ik doe er alles aan om voor de juiste beelden voor jouw project te zorgen. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van projecten die ik veel doe. Staat het project dat jij wilt doen er niet tussen? Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

call

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Neem contact op voor een offerte op maat.

Portfolio

Korte documentaire

Met interviews en relevante beelden laten we verschillende aspecten van een onderwerp zien op een oprechte manier.
Meer >>

Portretfotografie

Laat zien wie je bent met een mooie zelfverzekerde portretfoto voor je website en visitekaartje.
Meer >>

Evenementregistratie

Laat je congres, TED-talk of presentatie terugkijken op je website in een professioneel opgenomen en gemonteerde video.
Meer >>

Vacature video

Laat zien en horen wat jouw locatie en vacature bijzonder maakt.
Meer >>

Evenementfotografie

Actiefoto’s van je evenement, perfect voor mensen die het gemist hebben of als promotie voor de volgende editie.
Meer >>

Sfeerfotografie

Laat op je website of drukwerk zien waar het om gaat in jouw organisatie.
Meer >>

Testimonial

Laat klanten of medewerkers vertellen waarom ze met of voor jouw organisatie werken.
Meer >>

Vlog

Spreek medewerkers of klanten aan met een persoonlijke laagdrempelige video.
Meer >>

Webinar

Maak contact met je publiek thuis op de bank en laat ze participeren in je verhaal.
Meer >>

Wat zeggen klanten?

'Laagdrempelig, maar zeer professioneel!'

Voor onze DORP (Dutch Oncology Research Platform) Ready to connect bijeenkomst hebben wij Victor gevraagd om een compilatie beelden van de dag te maken en daarnaast interviews af te nemen aan de hand van een aantal vragen die wij vooraf opgesteld hadden.

Vanuit DORP hebben we Victor voorzien van algemene informatie over onze organisatie. Het was zeer waardevol om te merken dat hij de tijd genomen had om zich te verdiepen in de onderzoekswereld en de scope van onze bijeenkomst. Hij ging hier uiterst professioneel mee aan de slag.

Daarnaast is Victor een heel fijn iemand om mee te sparren en wilt hij graag iets afleveren waar de klant tevreden mee is, dus was hij zo flexibel om zelfs net voor zijn vakantie nog even de schouders eronder te zetten zodat wij een fantastische compilatie van de dag hadden inclusief interviews. Wij zouden Victor zeer zeker weer benaderen voor onze volgende bijeenkomst!

Estelle Terranea (Project assistent, DORP) en Aarti Mulder – Jibodh (Projectleider Monitoring & Quality Management, DORP)

'Weet mensen goed op hun gemak te stellen'

Ik heb inmiddels een aantal keer met Victor samengewerkt en ik ben zeer tevreden. Victor luistert goed naar de wensen en ideeën van zijn klanten en denkt graag mee. Hij is ook niet bang om zich verder te verdiepen in het onderwerp van een video, als hij niet bekend is met de inhoud. Dat kan ik erg waarderen, zeker omdat de onderwerpen van de video’s die Victor voor mijn organisatie gemaakt heeft niet altijd opbeurend waren. Victor gaat ook respectvol om met de mensen die hij voor zijn camera heeft en weet ze goed op hun gemak te stellen. Daarnaast is Victor erg prettig in de omgang, daar vind ik zelf altijd belangrijk in de samenwerking. Ik zou zijn diensten zeker aanraden. Ik heb de volgende opdracht al voor hem klaar liggen!

Mardie Vermunt
Communicatieadviseur Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL)

'Professionele partner'

Victor Schutijser was een professionele partner in de voorbereiding en uitvoering van onze livestream. Ook rondde hij onze opdracht snel en netjes met ons af. Fijn ook dat we altijd met diverse vragen bij hem terecht kunnen.

Willemieke Jungheim
Communicatiemedewerker Warande en digicoach

Warande Livestream Zorg en Dwang door Peter Hoekstra

'Fijn in de communicatie'

Goed gevangen! dat is hoe ik het beste kan omschrijven hoe Victor onze stichting en werkzaamheden heeft gefilmd. Goed geluisterd naar onze vraag, bekwaam in zijn vak, rustig naar onze honden en fijn in communicatie naar alle medewerkers in de diverse filmpjes die hij voor ons heeft gemaakt. We zijn super trots en blij met het eindresultaat! Dank Victor.

Caroline van Veen
Stichting Blijf

Werkwijze

Elk filmproject vraagt om zijn eigen aanpak, maar er zijn een aantal stappen die altijd terugkomen. Hieronder beschrijf ik hoe het maakproces vaak in elkaar zit.

Behind the scenes
camera

Eerste gesprek: ideeën

Na de kennismaking gaan we aan de slag om alle behoeftes op een rijtje te zetten. Wat willen we laten zien? Voor wie maken we de film? Hoe kunnen we ons daarop richten? Wanneer moet het eindproduct klaar zijn? Aan de hand van de antwoorden werk ik het concept uit en maak ik een bijpassende offerte.

camera

Draaiboek: plannen

Na akkoord van de offerte kan ik aan de slag met het draaiboek. Hierin worden de ideeën concreet. Welke vragen ga ik stellen? Wanneer gaan we filmen? Wie komt er in beeld? Welke dingen of momenten moeten ook echt in beeld gebracht worden? Zo zorg ik dat bij het opnemen alles wat nodig is in de montage verzameld wordt.

Behind the scenes
camera

Uitvoering: filmen en montage

Misschien wel de leukste stap van het proces. Na het plannen en bedenken gaan we nu aan de slag met de opnames. Tijdens de uitvoering wordt het draaiplan uitgevoerd en waar nodig aangepast. Met het geschoten materiaal ga ik aan de slag om de montage te maken. Ik kies de juiste quotes uit de interviews en zoek daar mooie passende beelden bij om er een geheel van te maken.

camera

Feedback: wijzigingen en publiceren

Als de montage af is, krijg je een verborgen link naar het eindresultaat. Die kun je die rustig bekijken en met collega's bespreken. Als er feedback of wijzigingen zijn, kun je die doorgeven. Met de feedback ga ik dan aan de slag om een definitieve versie te maken. Ik voer de wijzigingen door en finetune de montage, het geluid en de kleuren. Desgewenst kan de video ondertiteld worden om de toegankelijkheid te vergroten.

Wil jij het perfecte beeldmateriaal voor jouw project?

call

Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden. Tijdens kantooruren kun je ook bellen of appen naar 0618820009.