Victor Schutijser op Vimeo Victor Schutijser op Instagram Victor Schutijser op LinkedIn Whatsapp

Foto Film Victor

Ik ben Victor Schutijser uit Driebergen en beeld is mijn taal. Deze pagina gaat over de filmprojecten die ik doe, fotografie vind je hier. De filmprojecten gaan van korte documentaires in de zorg die gebruikt worden door recruiters of live-registraties en streams van voorstellingen tot aftermovies van zakelijke evenementen. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan doen? Neem contact met me op!

Neem contact op

Recent werk

Over de schouder van foto film victor bij filmopnames

Werkwijze

Elk filmproject vraagt om zijn eigen aanpak, maar er zijn een aantal stappen die altijd terugkomen. Hieronder beschrijf ik hoe dat meestal werkt.

Eerste gesprek

Na de kennismaking gaan we aan de slag om alle behoeftes op een rijtje te zetten. Wat willen we laten zien? Voor wie maken we de film? Hoe kunnen we ons daarop richten? Wanneer moet het eindproduct klaar zijn? Aan de hand van de antwoorden werk ik het concept uit en maak ik een bijpassende offerte.

Draaiplan

Na akkoord van de offerte kan ik aan de slag met het draaiboek. Hierin worden de ideeën concreet. Welke vragen ga ik stellen? Wanneer gaan we filmen? Wie komt er in beeld? Welke dingen of momenten moeten ook echt in beeld gebracht worden? Zo zorg ik dat bij het opnemen alles wat nodig is in de montage verzameld wordt.

Uitvoering

Livestream Heuvelrug

Tijdens de uitvoering wordt het draaiplan uitgevoerd en waar nodig aangepast. Met het geschoten materiaal ga ik aan de slag om de montage te maken. Ik kies de juiste quotes uit de interviews en zoek daar mooie passende beelden bij om er een geheel van te maken.

Feedback

Als de montage af is, krijg je een verborgen link naar het eindresultaat. Die kun je die rustig bekijken en met collega's bespreken. Als er feedback of wijzigingen zijn, kun je die doorgeven. Met de feedback ga ik dan aan de slag om een definitieve versie te maken. Ik voer de wijzigingen door en finetune de montage, het geluid en de kleuren. Desgewenst kan de video ondertiteld worden om de toegankelijkheid te vergroten.

Livestream

Nu het niet mogelijk is om congressen, trainingen en congressen te geven waar iedereen bij kan zijn, is livestreamen een mooie oplossing. Voor livestreams werk ik waar mogelijk samen met andere professionals, met Jasper Verburgh en Robert Zwart vormen we samen Livestream Heuvelrug. We hebben uitgebreide ervaring met het opzetten en regisseren van een doeltreffende livestream.

Wat zeggen klanten?

'Zeker voor herhaling vatbaar'

Victor heeft voor ons voor vier informatieavonden de livestream verzorgd. Vooraf hebben we goed doorgenomen wat wij voor ogen hadden en heeft Victor samen met ons gekeken wat technisch allemaal mogelijk is, welke vorm en past bij de inhoud van ons verhaal, hij heeft een script geschreven en we hebben een centrale repetitie gehouden. Onze wensen waren behoorlijk complex, omdat we vanaf meerdere locaties, met meerdere presentatoren, met vooraf opgenomen filmpjes en met een vragenpannel wilden werken. Met geduld, rust, overzicht en oog voor de details heeft dit uiteindelijk geresulteerd in vlekkeloos verlopen, live uitgezonden informatieavonden waar wij trots op zijn! Zeker voor herhaling vatbaar!

Sietske Erich
Afdelingsmanager havo en plv rector De Breul

'Weet mensen goed op hun gemak te stellen'

Ik heb inmiddels een aantal keer met Victor samengewerkt en ik ben zeer tevreden. Victor luistert goed naar de wensen en ideeën van zijn klanten en denkt graag mee. Hij is ook niet bang om zich verder te verdiepen in het onderwerp van een video, als hij niet bekend is met de inhoud. Dat kan ik erg waarderen, zeker omdat de onderwerpen van de video’s die Victor voor mijn organisatie gemaakt heeft niet altijd opbeurend waren. Victor gaat ook respectvol om met de mensen die hij voor zijn camera heeft en weet ze goed op hun gemak te stellen. Daarnaast is Victor erg prettig in de omgang, daar vind ik zelf altijd belangrijk in de samenwerking. Ik zou zijn diensten zeker aanraden. Ik heb de volgende opdracht al voor hem klaar liggen!

Mardie Vermunt
Communicatieadviseur Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL)

'Professionele partner'

Victor Schutijser was een professionele partner in de voorbereiding en uitvoering van onze livestream. Ook rondde hij onze opdracht snel en netjes met ons af. Fijn ook dat we altijd met diverse vragen bij hem terecht kunnen.

Willemieke Jungheim
Communicatiemedewerker Warande en digicoach

Warande Livestream Zorg en Dwang door Peter Hoekstra

'Fijn in de communicatie'

Goed gevangen! dat is hoe ik het beste kan omschrijven hoe Victor onze stichting en werkzaamheden heeft gefilmd. Goed geluisterd naar onze vraag, bekwaam in zijn vak, rustig naar onze honden en fijn in communicatie naar alle medewerkers in de diverse filmpjes die hij voor ons heeft gemaakt. We zijn super trots en blij met het eindresultaat! Dank Victor.

Caroline van Veen
Stichting Blijf

Contact

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan doen? Neem vrijblijvend contact op via de contactpagina en vraag naar de mogelijkheden. Je kunt mij tijdens kantooruren ook bellen of appen op 0618820009, of gelijk een mail sturen naar .

Neem contact op